Werken Bij Svn Kantoor Amersfoort Marc Martjan Meeting Brainstorm Post It 665X436

Dit is waarom zij bij SVn werken

Bij SVn draait het om mensen. Samen maken we elke dag het verschil voor anderen. We zorgen dat onze maatschappelijke impact zichtbaar én voelbaar is. Wat ons werk interessant maakt en waarom we met plezier ons werk doen? Deze collega’s vertellen je graag wat werken bij SVn voor hen aantrekkelijk maakt.

Het verhaal van SVn

Daphne Candel

Senior Secretaresse

“Mijn werk is heel divers. Mijn collega’s zijn gedreven en er heerst een goede sfeer. Bovendien vind ik de producten en activiteiten waarmee SVn zich bezighoudt erg interessant.”

Collega Vertelt Daphne
Collega Vertelt Cherise

Cherise Dubois

Medewerker Beheer

“SVn heeft een open cultuur en je merkt niet zoveel van hiërarchie. Je kunt overal over meedenken en je hebt de ruimte om je mening te geven. SVn geeft je de kansen om jezelf te ontwikkelen.”

Franklin Woodley

Kredietacceptant

“SVn geeft mij de kans om mijn tijd flexibel in te delen. Naast mijn werk doe ik een ICT- opleiding, dus dan is het fijn om tijd te hebben om te studeren.”

Collega Vertelt Franklin
Collega Vertelt Alina

Alina

Portefeuillebeheerder FSFE-fonds

“Als portefeuillebeheerder bij het Friese fonds help ik de provincie Friesland te verduurzamen. Ik moet vooruitkijken en anticiperen op mogelijke risico’s. Van SVn krijg ik veel vertrouwen en vrijheid. Als je initiatief toont, kom je hier ver. En je draagt in elke functie een steentje bij aan de maatschappij.”

Richard Luigjes

Manager Fondsontwikkeling

“Het leukste aan mijn werk vind ik het vlottrekken van complexe financieringsprojecten met een hoge maatschappelijke impact.”

Collega Vertelt Richard