Vve Verduurzamen Heatpipes 904X520

Is jouw VvE klaar voor de toekomst?

Is je appartement toe aan onderhoud of verduurzaming? En ben je lid van een VvE? Dan kun je dat niet altijd zelf regelen: dat doe je samen met de hele VvE. De kosten kunnen flink oplopen. En de financiering rondkrijgen als VvE kan best lastig zijn. Goed nieuws: speciaal voor VvE’s zijn er voordelige leningen die onderhoud en verduurzaming tóch mogelijk maken. Wij denken graag met je mee.

Maak je VvE toekomstbestendig

Verhoog het wooncomfort van alle leden

Zonder jaren te moeten sparen

Extra zekerheid met NHG mogelijk bij < 8 appartementen

Vve Schiedam Houtrot 2 424X318

Op zoek naar een lening?

Ontdek de mogelijkheden voor jouw VvE

Zit je in een VvE? En wil je samen met je buren het pand toekomstbestendig maken? Goed idee. Want een goed onderhouden gebouw woont een stuk prettiger. En door je pand te isoleren, of andere duurzame maatregelen te treffen, verbruik je minder energie. Maar hoe regel je de financiering? Een VvE-lening kan uitkomst bieden. Daarvoor kun je bij ons terecht. Wij helpen graag om je VvE klaar te maken voor de toekomst. Of je nu het dak vervangt, de gevel isoleert of energiebesparende verlichting plaatst.

Man Laptop Bank 2 318X424

Hulp nodig bij je aanvraag?

Wij staan voor je klaar

Wil je als VvE een lening aanvragen? Dat is een behoorlijke klus. Een goede voorbereiding is belangrijk, daarmee voorkom je dat je aanvraag onvolledig of onjuist is. Neem daar dus genoeg tijd voor. Breng bijvoorbeeld precies in kaart wat er nodig is om de geplande maatregelen uit te voeren. En ook: wat de kosten zijn en of de VvE die kan betalen.

Ik wil verduurzamen of renoveren met mijn VvE. Waar moet ik beginnen?

Verduurzaming of onderhoud vraagt om een hele goede voorbereiding. Zijn alle eigenaren geïnformeerd? Heb je een vergunning nodig? Sommige vragen komen pas in een latere fase aan bod. Maar je moet er wél vast over nadenken. Daarom is het slim om alle stappen in de juiste volgorde te doorlopen. Zo zorg je dat je geen belangrijke dingen vergeet, of zaken dubbel doet. Tip: in de VvE Campagnetoolbox van VvE-belang staan al die stappen duidelijk omschreven.

Controleert of toetst SVn de eigenaren en bewoners, als mijn VvE een lening aanvraagt?

Een VvE-lening is een zakelijke lening, die aan de VvE wordt vertrekt. En niet aan de leden van de VvE. We toetsen en controleren de VvE-leden dus niet. Wel willen we weten of de VvE zelf er goed voorstaat.

Wat gebeurt er als ik mijn woning verkoop en de VvE een lening heeft?

Heeft jouw VvE een lening bij SVn en wil jij graag jouw woning verkopen? Geen probleem!
Bij het verkopen van jouw woning wordt aan de notaris doorgegeven dat de VvE een lening heeft. De notaris zorgt ervoor dat de aansprakelijkheid van deze lening (voor jouw woning) overgaat naar de nieuwe eigenaar.

Bekijk alle veelgestelde vragen