Man Telefoon Bellen 665X436

VvE’s in je gemeente of provincie helpen

Een groot deel van de woningen in Nederland is onderdeel van een VvE. VvE’s zijn dus belangrijk bij de verduurzaming van wijken en het verbeteren van de leefbaarheid. Met een financieringsoplossing help je VvE’s en werk je versneld aan je (klimaat)doelen.

Vve Verduurzamen Heatpipes 665X436

Help VvE’s verduurzamen

Versnel duurzame transities in de wijk

Aardgasvrije wijken, klimaatneutrale woningen, groene daken, aansluiten op het warmtenet: gemeenten en provincies werken hard om de klimaatdoelen in de gebouwde omgeving te halen. VvE’s zijn een belangrijke speler in het verduurzamen van wijken. Vijftien procent van alle woningen in Nederland is immers onderdeel van een VvE. Veel VvE’s kunnen niet op eigen kracht verduurzamen, omdat ze te weinig geld in kas hebben. Met een lening stimuleer je VvE’s om tóch te verduurzamen. Zo kun je de verduurzaming van de gebouwde omgeving versnellen.

Vve Schiedam Verduurzamen 665X436

Stimuleer VvE’s om hun gebouw op te knappen en te verbeteren

Verbeter de veiligheid en leefbaarheid

In de praktijk lukt het VvE’s vaak niet om hun pand goed te onderhouden. Door VvE’s een steuntje in de rug te geven, kunnen bewoners comfortabel en energiezuinig wonen. Zeker in wijken waar veel oude gebouwen staan en waar de inkomens laag zijn, is veel winst te behalen. Geef je VvE’s de kans hun gebouw te verbeteren? Dan komt dat de leefbaarheid en veiligheid in de wijk ten goede. En doordat de energielabels omhooggaan, behouden woningen hun waarde én pak je energiearmoede aan.

Vve Schiedam Overview 665X436

Ook financiering bieden voor VvE’s?

Bepaal zelf de voorwaarden

VvE’s stimuleren om hun plannen voor verduurzaming of woningverbetering te realiseren? Door hen een aantrekkelijke lening te bieden? Daarvoor kun je bij ons terecht. Wij hebben jarenlange ervaring met het beheren van fondsen, ook voor VvE’s. Wij bieden gemeenten en provincies kennis en advies. En nemen bij de uitvoering van de lening alle zorg uit handen. Zo heb je er geen omkijken meer naar. Daarbij bepaal je zelf, binnen de kaders, de voorwaarden voor de lening. Jij houdt dus de regie.

3 redenen om voor SVn te kiezen

Concrete oplossingen

Financieringsoplossingen die bijdragen aan je beleidsdoelen

Revolverende werking

Beschikbaar gestelde gelden worden opnieuw ingezet voor de doelgroep

SVn verzorgt het proces

Van aanvraag tot beheer van de lening