Financiële regelingen in ruim 330 gemeenten en 9 provincies

Een prettige woon- en leefomgeving is essentieel voor het welzijn van mensen. Overheden en woningcorporaties verstrekken via SVn stimuleringsleningen met een lage rente aan bedrijven en particulieren.

Zo realiseren wij samen uw beleidsdoelen

Stimuleren met financieringsoplossingen

U heeft doelen op het gebied van verduurzaming of woningverbetering. Door oplossingen te bieden voor situaties waar de reguliere marktwerking faalt, creëren we samen met u kansen op de woningmarkt die er anders niet zouden zijn.

De financieringen die via SVn worden verstrekt, zijn ontwikkeld om de doelgroepen te helpen die de overheid wil stimuleren in haar beleid. Producten als de Starterslening en Duurzaamheidslening zijn inmiddels bekende regelingen. Maar er is meer mogelijk. Denk aan asbest(daken)sanering en funderingsherstel. Of aan herontwikkeling en het verbeteren van de toegang tot de woningmarkt. Voor bijvoorbeeld koopstarters en ouderen die zelfstandig wil blijven wonen.

Op het gebied van fondsmanagement biedt SVn u een totaalpakket aan: van advies tot intensief beheer, van standaard dienstverlening tot maatwerk in complexe trajecten. De leningen revolveren doordat de rente en aflossing terugkomen in uw fonds. Hierdoor kunt u met dezelfde euro meerdere mensen helpen. Zo kunt u meer maatshappelijke waarde creëren.

Bekijk de thema's

Nieuws

Blijf op de hoogte van nieuw verschenen publicaties, het laatste nieuws over onze producten en recente ontwikkelingen in de markt

Bekijk nieuws & publicaties

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over wonen en leven in Nederland? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief. Iedere twee maanden ontvangt u een e-mail met het laatste nieuws over SVn en onze deelnemers.

  • Ontvang als eerste onze nieuwsupdates
  • Inspiratie door onze deelnemers
  • Iedere twee maanden een e-mail

 

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Vragen? Onze relatiemanagers hebben het antwoord.

Heeft u een vraag of wilt u iets overleggen? Onze relatiemanagers staan klaar om gemeenten, provincies en corporaties te ondersteunen.

Neem contact op

Dáárom SVn

Samen met onze deelnemers verstrekten wij sinds 1996 ruim 78.000 keer (jaarverslag 2021) een lening. Denkt u erover een fonds bij ons te openen?

Zo helpt SVn u