Vrouw Tevreden Ontbijt Eettafel Rechts 665X436

Inwoners in je gemeente of provincie helpen of stimuleren

Je wilt dat inwoners veilig en prettig wonen. Soms is een helpende hand nodig. Bijvoorbeeld wanneer verduurzaming voor woningeigenaren financieel een struikelblok is. Of koopstarters op eigen kracht geen huis kunnen kopen. Met financieringsoplossingen help je inwoners én realiseer je beleidsdoelen.

Vrouw Man Selfie Sleutels Eerste Huis Kopen Verhuisdozen 424X318

Eerste huis kopen

Bied koopstarters een helpend hand

Je wilt starters in je gemeente of provincie helpen met het kopen van hun eerste woning. Met een Starterslening verruim je de mogelijkheden van deze koopstarters en stimuleer je de gewenste ontwikkeling op de lokale/regionale woningmarkt. Want investeren in jongeren betekent investeren in de toekomst van je gemeente of provincie.

Man Vader Kind Zoon Spelen Vliegtuigje Eettafel 424X318

Huis verduurzamen en renoveren

Stimuleer duurzame maatregelen en woningverbetering

Je wilt woningeigenaren in je gemeente of provincie stimuleren tot duurzame maatregelen en onderhoud of renovatie van hun huis. Een financiering met aantrekkelijke voorwaarden helpt eigenaren, draagt bij aan het realiseren van je duurzaamheidsambities en houdt de woningvoorraad in je gemeente of provincie veilig.

Langer Thuis Wonen Fijn Wonen Schilderen Vrouw Schildersdoek 424X318

Langer thuis wonen

Laat ouderen vertrouwd en veilig wonen

Je wilt de groeiende groep ouderen in je gemeente of provincie helpen om langer thuis te wonen. Met een passende financiering kunnen zij hun woning levensloopbestendig maken. Zo kunnen ze comfortabel en veilig op hun vertrouwde plek blijven.