Kind Hond Bank 904X520

Waarmee kunnen we je helpen?

Of je nu op zoek bent naar een lening, al een toewijzing hebt ontvangen van je gemeente of de status van je lening wilt bekijken, SVn staat voor je klaar om je woonwens werkelijkheid te laten worden.

Echtpaar Man Vrouw Eettafel Laptop 424X318

Op zoek naar een lening

De juiste lening voor jouw situatie

Of je nu je eerste huis wilt kopen of wilt verduurzamen. SVn helpt je verder. Dit doen we samen met gemeenten, provincies en woningcorporaties.

Man Eettafel Ipad 318X424

Toewijzing

Zet de eerste stap

Je hebt een toewijzing van je gemeente ontvangen of aangevraagd. Met een toewijzingsbrief kun je jouw aanvraag voor een lening bij SVn starten.

Vrouw Eettafel Laptop Telefoon 424X318

Aanvraag volgen

Lening aangevraagd, wat nu?

Je hebt alle documenten verzameld en een aanvraag gedaan voor een lening. Hoe werkt onze beoordeling en hoe kun je je aanvraag volgen?

Vrouw Keuken Koffie Telefoon 318X424

Alles over je lening

Wijzigingen doorgeven

Ga je verhuizen, scheiden of heb je een nieuw IBAN? Sommige veranderingen hebben invloed op je lening. Geef een wijziging tijdig aan ons door. 

Hoe werkt het aanvragen van een lening?

Waarom kiezen voor SVn?

Het kan overweldigend zijn om de hypotheek voor een (eerste) woning of een lening voor een (noodzakelijke) verbouwing te regelen. Onze leningen geven jou de ruimte die je financieel nodig hebt, zodat je comfortabel en veilig kunt wonen.

Jouw woonwens laten uitkomen

Samen met gemeenten en provincies

Een lening die bij jouw situatie past

Financiering waar die niet haalbaar lijkt

Versneld aflossen kost niets extra

Duidelijk en snel geregeld zonder gedoe

Klanten geven ons een 8,0

Blijkt uit onderzoek onder 1.173 mensen

Bekijk het aanbod in jouw gemeente

Samen met 328 gemeenten, 9 provincies en 23 woningcorporaties biedt SVn leningen aan. Deze instanties bepalen ieder voor zich welke oplossingen ze bieden.

Fout bij het ophalen van de gemeenten. Probeer het later opnieuw.

Bezig met zoeken van leningen …

Fout bij het ophalen van de zoekresultaten. Probeer het later opnieuw.

{{ filteredSearchResults.length }} resultaten gevonden

Er zijn geen leningen gevonden voor {{ loanPurposeLabel }} in gemeente {{ currentMunicipality }}.

{{ currentMunicipality }} biedt wel onderstaande leningen aan:

{{ filteredSearchResults.length }} resultaten gevonden.

{{ formatParticipantSubTitle(participant) }}

Verhalen uit de praktijk

Overweeg je een lening af te sluiten en ben je benieuwd naar verhalen uit de praktijk? Laat je inspireren door ervaringen en tips van anderen.
Hoe vraag ik een lening aan?

Eerst vraag je een toewijzing voor de lening aan bij je gemeente, provincie of corporatie. Een toewijzing is een brief. Met deze toewijzingsbrief kun je daarna bij ons een lening aanvragen. Voer je gegevens in op svn.nl/leningzoeker. SVn beoordeelt vervolgens of de lening op basis van een financiële beoordeling aan je wordt verstrekt.

Kom ik in aanmerking voor een lening?

SVn werkt samen met gemeenten en provincies. Op svn.nl/leningzoeker zie je welke leningen jouw gemeente of provincie aanbiedt. Staat er een lening bij die bij jouw situatie past? Maak dan een proefberekening. Mag je volgens deze berekening geld lenen? Vraag dan om toestemming bij je gemeente of provincie. Zij bepalen of je aan de voorwaarden voor een lening voldoet. Als dat zo is, krijg je een zogenoemde toewijzingsbrief. Dit betekent nog niet dat je de lening krijgt. SVn bekijkt of je financiële situatie het toelaat om geld te lenen.

Welke leningen worden er aangeboden in mijn gemeente?

Omdat het aanbod per gemeente verschilt hebben we een tool ontwikkeld waarin je na het intoetsen van je gemeente en doel meteen een overzicht krijgt wat er allemaal in jouw gemeente kan. 

Op svn.nl/leningzoeker kan je jouw gegevens invullen. 

Bekijk alle veelgestelde vragen