Vrouw Eettafel Laptop Kind Spelen Auto Woonkamer 665X436

Alles over onze hypothecaire leningen

Welke hypothecaire lening past het beste bij de wensen van jouw klant? Zijn ze starters op de woningmarkt en willen ze hun eerste woning kopen? Of zoeken ze naar mogelijkheden om juist langer (zelfstandig) in hun huis te kunnen blijven wonen?

Vrouw Man Eerste Huis Kopen Verhuisdozen Bank 424X318

De Starterslening

Hypothecaire lening

Voor starters op de woningmarkt is het kopen van de eerste woning vaak spannend en lastig. Met de SVn Starterslening is het kopen van de allereerste woning voor starters misschien wél mogelijk. Als financieel adviseur help je hen bij het realiseren van de aankoop van een droomhuis.

Man Hond Woonkamer Bank Ipad 424X318

De Stimuleringslening

Hypothecaire lening

Investeren in de eigen woning biedt jouw klant voordelen. Door hun huis te renoveren is de woning weer comfortabel en door energiebesparende maatregelen uit te voeren investeren zij in een toekomstbestendige woning. SVn biedt een hypothecaire lening hiervoor aan: de Stimuleringslening.

Vrouw Bank Woonkamer Ipad 424X318

De Blijverslening

Hypothecaire lening

Je klant heeft de wens om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te blijven wonen, op een comfortabele en veilige manier. Dit betekent soms dat er bepaalde ingrepen nodig zijn, zoals het verplaatsen van de slaapkamer naar de begane grond, handgrepen in de badkamer of een aanpassing zodat er specifieke zorg geleverd kan worden.

Vrouw Eettafel Laptop Kind Spelen Auto Woonkamer 424X318

De Maatwerklening

Hypothecaire lening

Heeft je klant eigenlijk niet genoeg inkomen om een hypotheek te kunnen krijgen, maar is er wel noodzakelijk onderhoud nodig aan de woning? Bijvoorbeeld wanneer een woning onveilig wordt, omdat er asbest is gevonden of wanneer er funderingsproblemen zijn. Met de Maatwerklening bied jij je klant toch de mogelijkheid.

Echtpaar Man Zittend Vrouw Staand Eetkamer Eettafel Laptop 424X318

De Verzilverlening

Hypothecaire lening

Je klant heeft de wens om zijn of haar huis op te knappen of te verduurzamen. Als ze al jaren in dezelfde koopwoning wonen, is de kans groot dat de woning meer waard is dan de hoogte van de hypotheek. Met de Verzilverlening van SVn kunnen zij de overwaarde van hun woning inzetten om hun woonwensen werkelijkheid te laten worden.