Medewerkster Beheer

Als Medewerkster Beheer doe ik de administratie van alle lopende leningen. Denk daarbij aan depotbetalingen, het passeren van een Starterslening, extra aflossingen etc. Mijn werk is deels  administratief, deels is het klantcontact en dan zijn er nog de ad hoc klussen. Het is echt heel divers.

Ik werk hier sinds begin 2019. Aanvankelijk via een detacheerder, daarna in vaste dienst. SVn voelt voor mij echt als een familie, ik heb me hier altijd welkom gevoeld. Er is een open cultuur en je merkt niet zoveel van hiërarchie. Je mag overal over meedenken en je krijgt de ruimte om je mening te geven. SVn geeft je de kansen om jezelf te ontwikkelen.

Hiervoor heb ik zowel bij een commercieel bedrijf als bij de overheid gewerkt. Bij SVn kan ik die ervaringen goed combineren. Het werk is flink aanpakken maar het doel is altijd het maatschappelijke belang, want we zijn er voor de samenleving.

Het is leuk om direct contact te hebben met de mensen waarvoor ik het doe. Zo helpen we starters bij het kopen van hun eerste woning en zorgen we ervoor dat meer mensen hun huis kunnen verduurzamen. Ik draag hierdoor bij aan een groter doel, dat vind ik mooi.

Collega Vertelt Cherise

         

"Ik draag bij aan een groter doel, dat vind ik mooi."

Cherise Dubois