Collega Vertelt Cherise

3 x waarom medewerker beheer Cherise bij SVn werkt

Er heerst een open cultuur waarin je weinig merkt van hiërarchie

1. Je draagt bij aan de maatschappelijke impact die SVn maakt

Cherise: “Bij SVn helpen we onder meer starters bij het kopen van hun eerste woning en zorgen we dat mensen met een lening hun huis kunnen verduurzamen. Door bij SVn te werken, draag ik bij aan deze maatschappelijke impact. Dat geeft me voldoening. Ik heb in mijn werk als medewerker beheer direct contact met de mensen voor wie SVn zich inzet. Het is mooi om te horen hoe dankbaar zij zijn als we ze verder kunnen helpen.”

2. Je doet werk met genoeg afwisseling

“Ik verzorg de administratie van lopende leningen en rekening-couranten. Dat betekent bijvoorbeeld declaraties uitbetalen, het passeren van leningen voorbereiden en aflossingen verwerken. Als je wilt, kun je nog meer doen in de teamrollen die je naast je dagelijkse werkzaamheden uitvoert. Dan houd je je bezig met bijvoorbeeld procesverbetering of het analyseren van de leningenportefeuille. Er is in ieder geval genoeg afwisseling in het werk, waardoor je je niet hoeft te vervelen.”

Werken Bij Svn Kantoor Amersfoort Evita Jimmy Cherise Gerben Meeting Laptop 1166X530

“Je krijgt hier de kans om jezelf te zijn en je verder te ontwikkelen”

3. Je werkt in een open cultuur met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

“Ik heb me altijd welkom gevoeld bij SVn. Het voelt voor mij als een familie. Daarom trad ik met veel plezier in dienst na een periode van detachering. Er heerst bij SVn een open cultuur waarin je weinig merkt van hiërarchie. Er is ruimte om mee te denken en je mening te geven. Je krijgt hier de kans om jezelf te zijn en je verder te ontwikkelen.”