Organisatie Svn Collega Vertelt Marijn De Graaf

5 redenen waarom Marijn op de financeafdeling bij SVn werkt

“Bij SVn maak je maatschappelijke impact in elke functie”

1. Samen maatschappelijke impact maken

Marijn: “Het mooie aan hier werken vind ik dat iedereen in de organisatie bijdraagt aan de maatschappelijke impact die SVn maakt. Dus óók de afdeling finance, waar ik werk. Dat maakt SVn voor mij als werkgever uniek. We doen het echt samen. Met elkaar zorgen we bijvoorbeeld dat starters hun eerste huis kunnen kopen of dat particulieren dankzij onze leningen aan de slag gaan met het verduurzamen van hun woning.

2. Ruimte voor groei en ontwikkeling

“Een detacheringsbureau plaatste me bij SVn als medewerker financieel beheer. Ik had bij SVn een leuk team en goede doorgroeimogelijkheden. Daarom bleef ik en kwam hier in dienst. Ik groeide al snel door naar een andere functie en niet veel later kwam ik bij finance terecht. Daar zit ik goed op mijn plek. Doorgroeien bij SVn heb je zelf in de hand. Als je je ambities uitspreekt en je doelen helder stelt, is er ruimte voor groei en helpt SVn je met het faciliteren bij wat je nodig hebt.”

“Als je je ambities uitspreekt en je doelen helder stelt, is er ruimte voor groei”

Marijn de Graaf

 

3. Het werk bestaat uit meer dan vaste, terugkerende werkzaamheden

“In het werkveld van SVn speelt en gebeurt veel. De organisatie is continu in beweging. Er komen nieuwe fondsen bij, er vallen fondsen weg. Die veranderingen merk ik ook in mijn werk. Naast vaste en terugkerende werkzaamheden als verslagen voorbereiden en controles uitvoeren, worden we bij finance bijvoorbeeld betrokken om mee te denken over de van nieuwe producten. Dat daagt me uit om verder te denken en mee te veren met recente ontwikkelingen en nieuwe systemen.”

4. Fijne collega’s

“Ik heb op dit moment een dubbelfunctie. Ik ben zowel medewerker accounting als financial controller. Daarvoor werk ik veel samen met meerdere collega’s op mijn afdeling. Ons team is hecht. Er zegt nooit iemand: ik heb geen tijd om te helpen. We weten wat we aan elkaar hebben.”

5. Eigen werktijden en werkplek bepalen

“SVn geeft me de vrijheid om mijn werkzaamheden zelf in te delen en te bepalen waar en wanneer ik werk. Zolang ik de deadlines maar haal. Ik woon niet heel dicht bij SVn in Amersfoort, dus het is fijn dat ik ook vanuit huis kan werken. Ik ben vooral op kantoor voor besprekingen met collega’s en met de projectteams waarin ik zit.”