Manager Fondsontwikkeling

Vanaf de oprichting op 30 augustus 1996 werk ik voor SVn. Ik wilde graag een buitendienstfunctie als financier, en ben destijds gevraagd door de toenmalige directeur Elly van Sluis. Intussen, heel wat functies later, ben ik Manager Fondsontwikkeling op de afdeling Klant & Markt.

Ik vind het interessant om te werken op het snijvlak van publiek en privaat. Mijn functies hebben stuk voor stuk altijd een duidelijk maatschappelijke insteek gehad. Wat ik belangrijk vind is om onze maatschappelijk rol ook echt zichtbaar te maken, laten zien wat we doen. Dan gaat het past echt leven.

Het leukste aan mijn werk vind ik het vlottrekken van complexe projecten die een hoge maatschappelijke impact hebben. Ik ben dan ook veel op pad voor SVn. Ik ga langs bij gemeenten of initiatiefnemers van een project om samen in gesprek te gaan over een mogelijke samenwerking. Het belang van onze klant staat daarbij altijd centraal. Denk bijvoorbeeld aan het opzetten van nieuwe fondsen of het financieren van losse projecten vanuit de fondsen die wij managen.

Ik ben er trots op een steentje te hebben bijgedragen aan de opbouw van SVn. Ooit begonnen we met zijn drieën en nu zijn we een professioneel bedrijf. De kracht van SVn is dat zij de financiersrol vanuit een maatschappelijk context uitvoert. Door haar maatschappelijke roots zal SVn zich altijd blijven onderscheiden.

Collega Vertelt Richard

         

"De kracht van SVn is dat zij de financiersrol vanuit een maatschappelijk context uitvoert."

Richard Luigjes