Terug

Over SVn

SVn is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk. Wij staan voor duurzaam financieren met een hoog maatschappelijk rendement. Hier leest u meer over onze organisatie.

Onze organisatie

SVn is in 1996 opgericht. Er werken 110 professionals. Het bestuur is belast met het besturen van de stichting. De raad van toezicht heeft tot taak toezicht te houden op het beleid van het bestuur en op de algemene gang van zaken in de stichting.

Bekijk onze organisatie
Onze organisatie SVn

Ons verhaal

SVn is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk. Samen met overheden en andere samenwerkingspartners helpt SVn bewoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties bij het financieren van maatregelen die anders misschien niet mogelijk waren geweest.

Bekijk het verhaal van SVn

Werken bij SVn

Werken bij SVn vraagt om het kunnen denken in klantgerichte oplossingen.

Collega's vertellen   Bekijk de vacatures

Waarom SVn?

SVn staat voor duurzaam financieren met een hoog maatschappelijk rendement. We staan dichtbij de markt, denken graag mee over oplossingen en zien het als onze taak om maatwerk te leveren.

Meer over onze voordelen

Publicaties

Als expert op het gebied van de woon- en leefomgeving werkt SVn regelmatig mee aan het tot stand komen van onderzoeken en rapporten. Ook vindt u hier onze jaarverslagen.

Bekijk onze publicaties

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over wonen en leven in Nederland? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief. Iedere twee maanden ontvangt u een e-mail met het laatste nieuws over SVn en onze deelnemers

  • Ontvang als eerste onze nieuwsupdates
  • Laat je inspireren door onze deelnemers
  • Iedere twee maanden een e-mail


Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Waar wij voor staan

Vernieuwend

SVn staat voor een omgeving waar medewerkers zich continu inzetten voor de verbetering van de kwaliteit van onze dienstverlening, klantgerichtheid en producten. SVn stimuleert haar medewerkers om te denken in oplossingen – ook buiten de bestaande kaders - en ideeën regelmatig te uiten.

Deskundig

SVn staat voor professionaliteit en verstand van zaken. Anderen helpen om hun doelen te bereiken is voor medewerkers bij SVn een belangrijke eigenschap. Wij streven ernaar voortdurend op de hoogte te zijn van relevante ontwikkelingen.

Klantvriendelijk

SVn staat dichtbij de markt. In gesprek blijven met onze klant staat bij ons centraal. Begrip tonen voor de wensen en belangen van onze klant en handelen met diens belang als uitgangspunt zijn voor medewerkers bij SVn belangrijke eigenschappen. In 2020 gaven onze klanten onze dienstverlening een 8,1.

Betrouwbaar

SVn staat voor eerlijke en oprechte medewerkers die ruimte en begrip tonen voor andere dan de eigen ideeën en overtuigingen. Voortdurend streven naar een correcte informatievoorziening vinden wij erg belangrijk. Medewerkers maken duidelijke afspraken en houden zich daar ook aan.

Betrokken

SVn staat voor positieve en kritische medewerkers die verantwoordelijkheid nemen en elkaar hier op aan kunnen spreken. Medewerkers zijn proactief en komen uit eigen beweging met een voorstel of oplossing. Wij werken doelgericht en passen onze werkwijze aan als dat nodig is.