Relatiemanager/Accountmanager Regio Midden en Zuid Nederland

SVn zoekt een energieke

Relatiemanager/Accountmanager Regio Midden en Zuid Nederland

die samen met collega’s en gemeenten en provincies wil bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van wonen en leven in Nederland!

Relatiemanagement

Het team Relatiemanagement bestaat uit zes professionals die ieder in een aantal provincies werkzaam zijn en die daarnaast nauw met elkaar samenwerken. Het team adviseert over financieringsoplossingen voor de verschillenden verschillende beleidsterreinen (wonen, duurzaamheid, stedelijke vernieuwing). Daarbij is het team verantwoordelijk voor het realiseren van conversie voor alle SVn proposities en de positionering van SVn als partner in business.

Wat ga je doen?

Je adviseert gemeenten en provincies met betrekking tot financieringsoplossingen die bijdragen aan het realiseren van de beleidsdoelstellingen op het gebied van wonen, duurzaamheid en stedelijke vernieuwing. Ook adviseer je over de rol die SVn hier als maatschappelijke partner vanuit verschillende invalshoeken kan vervullen. Je zorgt dat nieuwe fondsen worden ondergebracht bij SVn en dat lopende fondsen de gewenste bijdrage leveren. Je ondersteunt bestuurders en ambtenaren bij het ontwikkelen, voorbereiden, vaststellen en uitvoeren  van regelingen. Aan de hand van een beleid of een motie adviseer je met betrekking tot financieringsoplossingen, ambtelijke en bestuurlijke stukken, implementatie en communicatie. Daarnaast denk je mee en inspireer je gemeenten en provincies over de diverse financieringsmogelijkheden om de fondsen bij SVn te voeden. Vanuit SVn leg je tevens de verbinding tussen gemeenten en provincies.

Wie zoeken we?

Je bent een handige, verbindende, overtuigende persoonlijkheid en je weet inhoudelijke kennis met adviesvaardigheden te combineren. Je bent een bruggenbouwer. Je bent klantgericht, hebt humor en beschikt over een gezonde dosis doorzettingsvermogen. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigenheden en je bent je bewust van je omgeving en ontwikkelingen in de maatschappij. Ook ben je in staat zelfstandig vanzelfsprekende en langdurige relaties op te bouwen met beleidsambtenaren, bestuurders en (financieel) adviseurs waarbij je op verschillende borden tegelijk kan schakelen.

Daarnaast beschik je over:

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Ervaring in account management of als consultant
 • Ervaring in het opereren in een politieke omgeving en het maatschappelijk speelveld in B2B
 • Kennis van de problematiek op het gebied van volkshuisvesting, duurzaamheid en stedelijke vernieuwing bij de verschillende overheden.
 • Interesse, kennis of ervaring van en met financieringsproducten
 • Je bent woonachtig in het werkgebied

Wat bieden wij?

 • Een betekenisvolle omgeving waar je met enthousiaste en gedreven collega’s samen echt impact kan maken in Nederland
 • Een professionele, informele sfeer, waarin je je flink kunt ontwikkelen
 • Ruimte voor initiatief, vernieuwing, verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
 • Mogelijkheid tot thuiswerken
 • Een fijn kantoor in Amersfoort dat goed bereikbaar is met het openbaar vervoer
 • Autoleaseregeling
 • Goede arbeidsvoorwaarden waaronder een keuzebudget voor aankoop van extra vrije dagen

Wie zijn wij?

SVn is een onafhankelijke financiële instelling zonder winstoogmerk. SVn staat voor duurzaam financieren met een hoog maatschappelijk rendement. We hebben een goede reputatie en netwerk bij nationale, provinciale en gemeentelijke overheden en marktpartijen. Door de juiste marketing & communicatie middelen in te zetten zorgen wij samen met deze partners dat we particulieren en bedrijven bereiken.

Dagelijks werken ruim 130 collega’s met enthousiasme aan maatschappelijke uitdagingen in de gebouwde omgeving, zoals de verduurzaming van Nederland en de woningmarkt. Wij bieden financieringsoplossingen met maatschappelijke impact. We doen dat samen met gemeenten, andere overheden en overige partners. Onze ambitie daarbij is om de sparringpartner nr. 1 te zijn. Je kent ons onder meer van de Starterslening, het BNG Duurzaamheidsfonds en de Europese JESSICA fondsen. Ook bieden we bijvoorbeeld financieringsoplossingen voor woningcoöperaties, hebben we samen met NHG aan een garantieregeling voor kleine VvE’s gelanceerd en zijn we fondsmanager van het realisatiefonds, een samenwerking met EnergieSamen, ASN, Triodos en Rabobank. Onze belangrijkste werkterreinen zijn volkshuisvesting, energietransitie en stedelijke vernieuwing. Bekijk ons verhaal op deze link.

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie over SVn op onze website www.svn.nl. Voor meer informatie over de functie neem dan contact op met Bastiaan Overmars, teammanager Marketing & Relatiemanagement via tel. nr. 06 24587754. Voor vragen over onze organisatie of andere zaken neem dan contact op met Bertine van Dijk, HR manager via tel. nr. 06 82679895.

Solliciteren?

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Mail je motivatie en cv naar humanresources@svn.nl.