Alle thema’s

SVn biedt financieringsoplossingen die bijdragen aan de realisatie van uw beleidsdoelen. We richten ons op maatschappelijke thema’s zoals prettig en duurzaam wonen, werken en ondernemen. We denken graag met u mee en bieden altijd maatwerk: u bepaalt zelf, binnen de kaders, de voorwaarden voor de lening. Met onze ervaring, kennis en advies nemen we u bij de uitvoering alle zorg uit handen.

Ga verder

Eerste koopwoning

Biedt koopstarters hulp met leningen op maat

Een eerste woning kopen is niet makkelijk voor starters op de woningmarkt. U kunt deze koopstarters helpen met leningen op maat, zoals de Starterslening. Door te investeren in jongeren, investeert u in de toekomst van uw gemeente. Verruim hun mogelijkheden op de woningmarkt én stimuleer hiermee de gewenste ontwikkeling op uw woningmarkt. Meer dan 250 gemeenten bieden de Starterslening aan hun koopstarters aan. Zet ook onze bewezen financiering in om koopstarters in uw gemeente te helpen.

Help de koopstarter verder
House
House

Verduurzamen

Stimuleer energietransitie op maat

U wilt lokaal of regionaal verduurzamen en flinke stappen maken richting een schoner klimaat. Met onze ervaring en kennis kunnen we u hierbij helpen. Wij bieden concrete oplossingen om uw inwoners en ondernemers te stimuleren hun woning of bedrijfspand te verduurzamen. Hiermee vermindert de CO2-uitstoot aanzienlijk en dat draagt bij aan de realisatie van uw klimaatdoelen. Met onze financieringsoplossingen maakt u verduurzamen mogelijk én extra aantrekkelijk.

Stimuleer verduurzamen

Langer zelfstandig thuis wonen

Laat ouderen vertrouwd en veilig wonen

Nederland vergrijst en dit vraagt om een ander beleid voor de woningmarkt. Een beleid waarin u rekening houdt met een groeiende groep ouderen. Mensen die liever niet verhuizen maar op hun vertrouwde plek willen blijven wonen. Om dat comfortabel en veilig te doen, zijn aanpassingen van de woning vaak noodzakelijk. Senioren hebben vaak niet de financiële middelen om dit te laten doen. Met de financieringsoplossingen van SVn maakt u deze aanpassingen wél mogelijk.

Bevorder langer thuis wonen
House
House

Ondernemerschap

Leg de rode loper uit voor ambitieuze ondernemers

Ondernemers zijn onmisbaar in uw gemeente of provincie. Ze kunnen gewenste veranderingen aanjagen en een essentiële rol spelen in het realiseren van uw economische of maatschappelijke beleidsdoelen. Leg daarom de rode loper uit voor ambitieuze ondernemers. Onthaal hen met onze gunstige financieringsmogelijkheden waarmee de ondernemer zijn ambitieuze plannen wél kan realiseren. Zo dragen zij hun steentje bij aan uw beleidsdoelen. Wij regelen alles voor u tijdens het hele traject; u heeft er geen omkijken naar.

Stimuleer ambitieuze ondernemers

Woningen en gebouwen verbeteren

Financier noodzakelijk onderhoud of renovatie

Soms is onderhoud of een renovatie van een woning of gebouw noodzakelijk. Als de situatie onveilig wordt en een pand bijvoorbeeld een heeft, of de fundering moet worden hersteld, is de noodzaak nóg groter. Met onze gunstige financieringsoplossingen stimuleert u gebouweigenaren om hun woning of gebouw te verbeteren. Zo kunnen ze direct de verbeteringen laten doorvoeren. En u investeert in meer dan alleen financieel rendement: u creëert maatschappelijke waarde.

Help met het verbeteren van woningen en gebouwen
House
House

Transformeren en herontwikkelen

Steek gebieden en gebouwen in een nieuw jasje

U staat voor een flinke opgave: de transformatie- en herontwikkeling van gebieden en gebouwen in uw gemeente of provincie. Vaak zijn dit langdurige en complexe processen. SVn heeft ervaring met dit soort grote opgaven en biedt u de benodigde instrumenten. We bieden gunstige financieringsoplossingen én nemen u tijdens het hele proces alle zorg uit handen. Ook brengen we alle benodigde partijen bij elkaar. Onze ervaren fondsmanagers hebben alle expertise om u te kunnen helpen. 

Herontwikkel en transformeer gebieden en gebouwen