Collega Vertelt Franklin

IT-collega Franklin over zijn werk, doorgroeien en de organisatie

Al tijdens mijn sollicitatiegesprek merkte ik dat dit een fijn bedrijf is

Het werk

Franklin: “Ik weet nooit precies wat mijn werkdag gaat brengen. Leidend zijn meestal de incidenten die gedurende de dag kunnen binnenkomen en vaak prioriteit hebben. Daarnaast spreek ik dagelijks met softwareleveranciers over bijvoorbeeld functies op de website, updates die we regelmatig uitvoeren of wet- en regelgeving waarop we onze systemen moeten aanpassen. Veel van wat we bij SVn doen, heeft raakvlakken met IT. Daarom wordt onze afdeling bij van alles betrokken.”

De doorgroeimogelijkheden

“Ik ben in deze functie gegroeid. Toen ik als kredietacceptant bij SVn werkte, testte ik software als extra taak naast mijn dagelijkse werkzaamheden. Ik deed destijds ook een ICT-opleiding in de avonduren. Ik zocht op een gegeven moment naar meer uitdaging in mijn werk en ging in gesprek met mijn manager. Dat leidde tot de functie waarin ik nu werk: incident- en testmedewerker. SVn helpt je om jezelf verder te ontwikkelen en biedt je kansen. Dat blijkt wel uit de groei die ik hier heb doorgemaakt. SVn is mijn fijnste werkgever tot nu toe.”

 

“SVn helpt je om jezelf verder te ontwikkelen en biedt je kansen”

Franklin Woodley


De organisatie

“Ik voel me bij SVn gezien als persoon. De organisatie is relatief klein en hecht. Iedereen kent elkaar en heeft hetzelfde doel en dezelfde visie. We gaan allemaal voor die maatschappelijke impact die we met onze financieringsoplossingen maken. Al tijdens mijn sollicitatiegesprek merkte ik aan de manier hoe ik ontvangen werd dat dit een fijn bedrijf is. Als ik een vraag heb, staan er bij wijze van spreken tien mensen in de rij die me willen helpen. Daarnaast kan ik in mijn spijkerbroek en trui naar kantoor. Het is fijn dat dat mag, want daarin werk ik het prettigst.”