Vrouw Bank Salontafel Ipad 665X436

Meerdere documenten tegelijk uploaden (iOS)

Voor je leningaanvraag is het soms nodig om meerdere (papieren) documenten als één bestand te uploaden in de MijnSVn-omgeving. Lukt dit niet? We leggen hieronder stap voor stap uit hoe je dit voor elkaar krijgt met een iPhone.

  • App Store
  • Microsoft Office Lens Pdf Scan

Stap 1

Gebruik een (gratis) scan-app

Gebruik bij bijvoorbeeld Office Lens van Microsoft. Je kunt deze app gratis downloaden in de App Store.

Document Scannen Android 1

Stap 2

Scan het eerste document

Open de app op je telefoon. De scan-modus start automatisch. Plaats de pagina die je wilt scannen in beeld, zodat je deze ziet door de lens van de app. Je ziet een aantal oranje lijnen. Door de foto te maken zodra het document goed in beeld is, maak je de scan. Na het nemen van de foto verschijnt de scan in beeld. De randen worden automatisch herkend en afgesneden. Zo blijft alleen de scan van het document zelf over.

Nog Een Pagina Scannen Met Android

Stap 3

Extra documenten

Druk linksonder op het Camera-icoon met het plusteken (+) om een extra pagina aan het document toe te voegen. Druk daarna op 'Gereed om door te gaan'.

  • Scan Ios Opslaan 1
  • Scan Delen Ios

Stap 4

Scan opslaan

Kies in het volgende scherm de optie 'Opslaan als pdf'. Kies daarna voor 'Opslag van telefoon' zodat het bestand gedeeld kan worden. 

Samengevoegde Scan Ios

Stap 5

Document samenvoegen

Het samengevoegde pdf-bestand wordt nu getoond.

Scan Delen Ios 2

Stap 6

Scan delen

Druk rechtsboven op het blauwe deel-icoon (onder het batterij-icoon).

Scan Ios Delen 3

Stap 7

Scan delen - opties

Kies nu hoe je het bestand wilt delen. Kies bijvoorbeeld voor het delen met e-mail om het bestand naar jezelf te mailen, zodat je het vanaf een computer of laptop eenvoudig kunt uploaden in MijnSVn-omgeving.

Je aanvraag is ingediend, wat nu?  

Je hebt alle documenten verzameld en een aanvraag gedaan voor een lening. Wat kun je vervolgens van onze beoordeling verwachten? Ontdek het hier. 

Veilig en verantwoord omgaan met jouw gegevens

Je deelt best wat gegevens met ons over jouw situatie. Je kunt erop vertrouwen dat we op een zorgvuldige en integere manier met jouw gegevens en informatie omgaan. Bekijk hier ons Privacyreglement