Svn Kantoor Savannah Telefoon 665X436

Je nieuwe of tijdelijke adres doorgeven

Heb je een nieuw adres, omdat je binnenkort gaat verhuizen? Of wil je je post tijdelijk op een ander adres ontvangen? Geef het zo snel mogelijk aan ons door, we passen het graag voor je aan. Je kunt je nieuwe adresgegevens gemakkelijk wijzigen via onderstaand formulier.

Contact- en wijzigingsformulier

Jouw gegevens

Laat dit veld leeg als je geen leningnummer hebt.

We hebben je geboortedatum nodig ter controle

Opmerkingen
Bericht

Als de incasso van een rekening wordt afgeschreven die niet op de naam staat van de schuldenaar, dan moet dit schriftelijk worden gemeld. Je stuurt per post het verzoek, een kopie van een bankafschrift van de betreffende rekening en een kopie van het legitimatiebewijs van de rekeninghouder.

Hypothecaire lening en verhuizen

Als je een hypothecaire lening hebt, dan betekent een verhuizing ook dat je je lening gaat aflossen. Bekijk daarvoor de pagina woning verkocht en/of verhuizen.

Verhuis je naar het buitenland?

Ga je verhuizen naar het buitenland? Of woon je al in het buitenland en verhuis je naar een ander adres in het buitenland? Als je een persoonlijke lening hebt van SVn, kun je je wijziging aan ons doorgeven via bovenstaand contactformulier. Als je een hypothecaire lening hebt, dan betekent een verhuizing dat je de lening gaat aflossen.