Alle thema's

Ondernemerschap

Leg de rode loper uit voor ambitieuze ondernemers

Ondernemers leveren een belangrijke bijdrage op het gebied van bijvoorbeeld economie, gezondheid, veiligheid en milieu. Deze ondernemers kunnen ook gewenste veranderingen aanjagen en een essentiële rol spelen in het realiseren van uw economische of maatschappelijke beleidsdoelen.

Denk hierbij aan:

  • werkgelegenheid
  • duurzaamheid
  • leefbaarheid
  • sociaal-culturele doelen

Leg daarom de rode loper uit voor ambitieuze ondernemers. Onthaal hen met onze gunstige financieringsmogelijkheden, zodat zij hun steentje kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van uw gemeente of provincie.

Stimuleer ondernemerschap en haal uw beleidsdoelen

Een ondernemer heeft een duidelijke visie. Hij kijkt naar kansen in de markt en speelt in op ontwikkelingen in de regio en de maatschappij. Soms krijgt een ondernemer de financiering voor een project niet (helemaal) rond. Met een financieringsoplossing van SVn kunnen ambitieuze plannen wél gerealiseerd worden. Zo dragen ondernemers op hun beurt weer bij aan uw beleidsdoelen.

Maatwerk en bijzondere constructies

SVn kijkt anders naar ondernemen; wij kijken niet alleen naar financieel rendement, maar ook naar maatschappelijk belang. We bieden advies, ondersteuning én financieringsvormen. Maatwerk en bijzondere constructies zijn bij ons geen probleem. U bepaalt zelf binnen de gestelde kaders de voorwaarden en de vorm van de financiering. Met onze kennis en ervaring kunnen wij u goed helpen.

Alle zorg uit handen

Investeren in ondernemers is investeren in uw gemeente of provincie. Kies daarom voor een passende financiering voor ondernemers. Wij nemen u tijdens het hele traject, van acquisitie tot beheer, alle zorg uit handen. U heeft er geen omkijken naar. Samen kijken we naar de beste inzet van financieringsmogelijkheden die passen bij uw situatie en beleidsdoelen.

Overweegt u een financiering aan te bieden? U regelt het in drie stappen. Bekijk ons Stappenplan financieringsregeling aanbieden.

Waarom een financiering via SVn?

  • Met onze leningen kiest u voor een oplossing met een laag risico voor u als financier.
  • Subsidies zijn eenmalig; onze financieringsoplossingen zijn daarentegen revolverend.
  • U kunt ervoor kiezen om het geld opnieuw voor deze doelgroep in te zetten.
  • SVn verzorgt de financiële toets om te bepalen of de aanvrager in aanmerking komt voor een lening en bepaalt de definitieve hoogte van de lening.

Heeft uw inwoner behoefte aan advies?

We kunnen niet adviseren welke financieringsoplossing het meest geschikt is voor de klant. Wil uw inwoner graag advies? Dan is het verstandig advies in te winnen bij een erkend financieel adviseur.

Meer weten over onze oplossingen?

Neem vrijblijvend contact op met onze relatiemanagers via 088 253 9555. Zij vertellen u er graag meer over.

Neem contact op met onze relatiemanagers

Nieuws

Nieuws / 05-05-2021

Lening voor collectieve energieopwekking in de maak

LEES MEER
Stimuleringslening SVn
Nieuws / 25-03-2021

Whitepaper: Van Klimaatakkoord naar keukentafel

LEES MEER
Nieuws / 03-11-2020

Transformatiefaciliteit versnelt woningbouw: Interview Property&Finance

LEES MEER
Bekijk alle NIEUWSBERICHTEN