Campagne Toekomstbestendig Wonen Header

Campagne Toekomstbestendig Wonen regeling Gelderland van start

De Toekomstbestendig Wonen (TBW) regeling in Gelderland staat in februari en maart centraal bij Omroep Gelderland. De TBW-regeling is een initiatief van de provincie Gelderland voor huiseigenaren. Wanneer Gelderlanders hun huis willen verduurzamen of levensloopbestendig willen maken, dan kunnen ze voor financiering een beroep doen op de regeling.

Ook nuttig voor jou

Met de Stimuleringsregeling Toekomstbestendig Wonen van de provincie Gelderland financier je aanpassingen aan je huis. Zo woon je comfortabeler, bespaar je op je energielasten, investeer je in de waarde van je woning én draag je bij aan een beter milieu. De regeling is in bijna alle Gelderse gemeenten beschikbaar.

Zij gingen je voor

Voor de campagne spraken we met verschillende inwoners van Gelderland die met behulp van de TBW-regeling aanpassingen aan hun huis financierden.

Zo besloten vader en zoon Van den Bent – die buren van elkaar zijn - om hun huizen te verduurzamen zodat ze er nog jaren in kunnen blijven wonen.

Wim legde zonnepanelen op zijn dak, Jan en Tineke herstelden hun fundering en Monique heeft vergaande plannen om haar huis te verduurzamen. Alle video’s over de regeling zijn hier te bekijken. Doordat de Toekomstbestendig Wonen regeling breed is ingezet, kun je meerdere aanpassingen aan je huis financieren. Je leest hier meer over wat er met de regeling mogelijk is in jouw gemeente.

Waarom de Toekomstbestendig Wonen regeling?

De provincie Gelderland en de Gelderse gemeenten vinden het belangrijk dat jij comfortabel in jouw huis kan blijven wonen. De komende jaren is het belangrijk dat zoveel mogelijk huishoudens mee kunnen komen in de energietransitie en verduurzaming die nodig is. Daarom is de Toekomstbestendig Wonen regeling bedacht om huiseigenaren te ondersteunen.

Meer informatie? Kijk op de productpagina van de regeling: www.svn.nl/gelderland