Nationale Isolatieweken Header

Aandacht voor woningisolatie tijdens de Nationale Isolatieweken

De Nationale Isolatieweken gaan maandag van start. Tijdens deze weken wordt het belang van goede isolatie als eerste stap naar energiezuinig en duurzaam wonen onder de aandacht gebracht. De Nationale Isolatieweken lopen tot en met 10 oktober.

Isoleren kan op elk moment, maar kun je ook goed combineren met onderhoud of een verbouwing. Je kunt alles in één keer doen of stap-voor-stap. Je kunt dingen zelf doen of laten doen.

Verbeter je huis

Zowel tijdens de Nationale Isolatieweken als in de landelijke isolatiecampagne wordt doorverwezen naar het landelijk digitaal platform Verbeterjehuis.nl. Op dat platform vinden eigenaren en bewoners informatie over kosten, besparingen en subsidies. Ook kunnen zij daar een snelle check doen voor de isolatiemogelijkheden in hun woning.

Overheden helpen isolatie financieren

Veel gemeenten en provincies helpen woningeigenaren (ook VvE's) en bedrijven bij het financieren van energiebesparende maatregelen of isolatie. Samen met SVn. Vul op deze pagina je woonplaats in en kijk welke leningen in jouw gemeente beschikbaar zijn.

Check wat er bij jou mogelijk is!

Tijdens de Nationale Isolatieweken op verschillende manieren laten informeren over isolatie. Van isolatievormen en de voordelen ervan tot mogelijkheden om het isoleren van je huis te financieren. Kijk voor meer informatie op www.nationaleisolatieweken.nl