Wooncoöperaties Voorbeeld

Verduurzaam je stichting, vereniging of coöperatie

Draag bij aan een mooier, duurzamer Nederland

Zonnepanelen plaatsen met je energiecoöperatie. Het pand van je vereniging of stichting verduurzamen. Of jouw gemeenschappelijke woondroom realiseren. Welke plannen je ook hebt: maak ze waar! Wij helpen je graag op weg. Met een passende lening, tegen aantrekkelijke voorwaarden. Hoe draag jij bij aan een duurzame toekomst?

Realisatiefonds Zonneveld De Punt Aangelegd Birdseye 1

Zonnepanelen plaatsen als energiecoöperatie

Realiseer je duurzame plannen

Groene stroom voor zoveel mogelijk huishoudens in je omgeving. Dát is wat je voor ogen hebt met je energiecoöperatie. Wil je zonnepanelen plaatsen, op daken of in een veld? Maar weet je niet hoe je dat moet financieren? Een lening, speciaal voor energiecoöperaties, biedt dan uitkomst.

IMG 4615

Je gemeenschappelijke woondromen waarmaken

Passende lening voor wooncoöperaties

Wonen in een gebouw dat je samen met je medehuurders hebt ontwikkeld: hoe doe je dat? Wij helpen jouw wooncoöperatie graag om die droom te realiseren. Zoek je met je coöperatie naar financieringsmogelijkheden? Maak dan gebruik van de regeling die speciaal voor wooncoöperaties in het leven is geroepen. De gemeente Amsterdam heeft bijvoorbeeld al zo’n regeling.

Bng Duurzaamheidsfonds Verduurzamen Bedrijven 904

Je vereniging, stichting of coöperatie verduurzamen

Maak je sportkantine of kantoorpand toekomstbestendig

Als (sport)vereniging, stichting of coöperatie wil je graag bijdragen aan een mooier, duurzamer Nederland. En daarom heb je duurzame ideeën. Van zonnepanelen op het dak van je clubhuis, tot een aardgasvrij kantoor. Zet die ideeën om in actie! Met een lening op maat, speciaal voor jouw (sport)vereniging, stichting of coöperatie.