Relatiemanager Regio Zuid-Holland/Zeeland

SVn zoekt een energieke

Relatiemanager Regio Zuid-Holland/Zeeland

die samen met collega’s wil bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van wonen en leven in Nederland!

Wij zijn

Stichting Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse gemeenten (SVn). Dagelijks werken we met ruim 100 collega’s met enthousiasme aan maatschappelijke thema’s, zoals de verduurzaming van Nederland. Wij bieden financieringsoplossingen die maatschappelijke waarde helpen creëren. Bijvoorbeeld door de financiering van starterswoningen, zonnepanelen, asbestverwijdering en stedelijke ontwikkeling. We doen dat samen met gemeenten, andere overheden en overige partners.

Misschien ken je ons van de Starterslening, het BNG Duurzaamheidsfonds of de Europese JESSICA fondsen. Bekijk ons verhaal op https://svn.nl/over-ons/ons-verhaal/

SVn heeft geen winstdoelstellingen. We hebben een goede reputatie en netwerk bij nationale, provinciale en gemeentelijke overheden en marktpartijen. Door de juiste marketing & communicatie middelen in te zetten, zorgen wij samen met deze partners dat we particulieren en bedrijven bereiken.

Het team Relatiemanagement bestaat uit vijf professionals die ieder in een aantal provincies werkzaam zijn en die daarnaast nauw met elkaar samenwerken. Het team is verantwoordelijk voor het realiseren van productie voor alle SVn proposities en de positionering van SVn als partner in business, waarbij themagericht wordt gewerkt op verschillende beleidsterreinen (wonen, duurzaamheid, stedelijke vernieuwing).

Wat ga je doen?

Je geeft voorlichting, advies en ondersteuning aan gemeenten en provincies om hun doelstellingen op het gebied van wonen, duurzaamheid en stedelijke vernieuwing te realiseren en tevens over de financieringsmogelijkheden die SVn te bieden heeft. Je zorgt dat nieuwe fondsen worden ondergebracht bij SVn en dat lopende fondsen goed worden benut. Je ondersteunt bestuurders en ambtenaren bij het opstellen van een regeling en de toewijzing van financieringsproducten van SVn.

Wie zoeken we?

Je bent een overtuigende persoonlijkheid en weet je inhoudelijke kennis met adviesvaardigheden te combineren. Je bent klantgericht, hebt humor en beschikt over een gezonde dosis doorzettingsvermogen. Je communicatieve vaardigenheden zijn uitstekend te noemen en je bent je bewust van je omgeving en ontwikkeling in de maatschappij. Ook ben je in staat zelfstandig vanzelfsprekende en langdurige relaties op te bouwen met beleidsambtenaren, bestuurders en (financieel) adviseurs.

Daarnaast beschik je over:

 • HBO werk- en denkniveau
 • Ervaring in accountmanagement bij voorkeur in de financiële dienstverlening
 • Kennis van en ervaring met financieringen (domein wonen en energie/milieu).
 • Kennis van de problematiek op het gebied van wonen, duurzaamheid en stedelijke vernieuwing bij de verschillende overheden.
 • Ervaring in het opereren in een politieke omgeving en in B2B
 • Je bent woonachtig in het werkgebied

Wat bieden wij?

 • Een professionele, informele sfeer, waarin je je flink kunt ontwikkelen;
 • Een inspirerend team met leuke collega’s;
 • Ruimte voor initiatief, vernieuwing, verantwoordelijkheid en zelfstandigheid;
 • Goede arbeidsvoorwaarden;
 • Een fijn kantoor in Amersfoort dat goed bereikbaar is met het openbaar vervoer;
 • Mogelijkheid om deels vanuit huis te werken.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over SVn op onze website www.svn.nl. Voor meer informatie over de functie neem contact op met Bert van der Weerd, manager Fonds- en Relatiemanagement via tel. nr. 06 10171523. Voor vragen over onze organisatie of andere zaken neem dan contact op met Bertine van Dijk, HR manager via tel. nr. 06 82679895.

Solliciteren?

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Mail je motivatie en cv naar humanresources@svn.nl.