Wat is er beschikbaar?

Typ de naam van de plaats of gemeente in het zoekveld om te zien welke financieringsoplossingen deze heeft voor uw klant. Wanneer u klikt op 'bekijk leningen' dan gaat u naar de pagina van die gemeente op onze website, hier staat alle informatie voor leningnemers.  

De Starterslening maakt het mogelijk

De Starterslening overbrugt het verschil tussen de prijs van een eerste huis en het bedrag dat een koopstarter bij een bank kan lenen. Op deze pagina lichten wij aan u de kenmerken van de lening toe. Maak een berekening voor uw klant en bekijk het aanvraagproces.

Meer over de Starterslening

De financieringsoplossingen voor uw klant

De Starterslening voor koopstarters is het bekendste product van SVn. Overheden bieden ook andere financieringsoplossingen aan via SVn. Met deze leningen kunnen uw particuliere of zakelijke klanten geholpen zijn.

Denk aan leningen voor verduurzaming of het verbeteren van een woning, voor saneren van asbest(daken) of voor funderingsherstel. Ook zijn er leningen waarmee particulieren hun woning geschikt kunnen maken om langer zelfstandig thuis te blijven wonen.  

Hiervoor zijn verschillende soorten leningen beschikbaar. De overheid biedt deze financieringsoplossingen aan om de inwoners te helpen en de kwaliteit van wonen en leven in de gemeente of provincie te verbeteren. Een win-win dus.

Hieronder vindt u van elk soort product de voorwaarden.

Persoonlijke lening

Hypothecaire of Persoonlijke lening

Vragen en antwoorden voor financieel adviseurs

Bekijk alle vragen