Alle leningen van SVn

Ga verder

Starterslening

Uw eerste eigen koophuis

Een huis kopen dat onbereikbaar lijkt. Met de Starterslening leent u op een verantwoorde manier nét dat beetje extra waardoor u uw eerste droomhuis toch kunt kopen. De Starterslening overbrugt het verschil tussen de prijs van het huis en het bedrag dat u bij uw bank kunt lenen. De Starterslening is dus een aanvulling van uw gemeente of provincie op uw eerste hypotheek.

Meer over de Starterslening

Corporatie Starterslening

Uw eerste eigen koophuis

Een huis kopen dat onbereikbaar lijkt. Met de Corporatie Starterslening leent u op een verantwoorde manier nét dat beetje extra waardoor u uw eerste droomhuis van een woningcorporatie kunt kopen. De Corporatie Starterslening overbrugt het verschil tussen de prijs van het huis en het bedrag dat u bij uw bank kunt lenen. De Corporatie Starterslening is dus een aanvulling van uw woningcorporatie op uw eerste hypotheek.

Meer over de Corporatie Starterslening

Duurzaamheidslening

Energiezuinig wonen

Energie besparen om zo uw maandelijkse woonlasten te verlagen. De Duurzaamheidslening helpt u hierbij. Door te investeren in energiebesparende maatregelen (zoals zonnepanelen of dakisolatie) maakt u uw woning comfortabeler én draagt u bij aan een beter milieu.

Meer over de Duurzaamheidslening

Maatwerklening

Wanneer u geen lening of hypotheek bij uw bank krijgt

Met behulp van de Maatwerklening kan een onhoudbare situatie tóch worden opgelost. De Maatwerklening is een lening voor mensen die noodzakelijke investeringen aan hun woning moeten doen, maar door hun financiële situatie geen lening bij een bank kunnen afsluiten.

Meer over de Maatwerklening

Stimuleringslening

Onderhoud, renoveer, restaureer of verduurzaam uw pand

Door uw pand goed te onderhouden, investeert u in een prettige leefomgeving. De Stimuleringsregeling is een lening die woningverbetering mogelijk maakt. Zo kunt u bijvoorbeeld de scheuren in uw gevel herstellen of uw monumentale pand restaureren.

Meer over de Stimuleringslening

Verzilverlening

Comfortabel en veilig wonen te betalen met stenen

De Verzilverlening is een bijzondere hypothecaire financiering voor eigenaar-bewoners met overwaarde. Bij de Verzilverlening hoeft maandelijks geen rente en aflossing te worden betaald maar wordt de rente jaarlijks bijgeschreven. Het besteedbaar inkomen wordt hierdoor niet belast. 

Meer over de Verzilverlening

Blijverslening

Maak uw woning klaar voor de toekomst

Om zo lang mogelijk in uw eigen huis te blijven wonen, vraagt uw woning misschien om aanpassingen. De Blijverslening is een lening waarmee u uw woning levensloopbestendig maakt waardoor u langer zelfstandig in uw eigen huis kunt blijven wonen.

Meer over de Blijverslening