Liesbeth Rooijmans

Woordvoerder en stakeholdermanager

Bij SVn werken veel mensen met een financiële achtergrond. Ik heb een politieke- en overheidsachtergrond en de eervolle taak om SVn te vertegenwoordigen bij samenwerkingen en cocreaties.

Zo vertegenwoordig ik SVn bijvoorbeeld bij de “klimaatpartners”, trek ik de cocreatie www.platformwoonstarters.nl en vertegenwoordig ik SVn bij het initiatief www.startenopdewoningmarkt.nl. Bij persvragen ben ik meestal degene die ze beantwoordt. Ook als er bijvoorbeeld iemand nodig is voor een gesprekje op de radio.

De afwisseling in mijn werk is het leukst. Soms ben ik een paar weken heel druk met het jaarverslag of in een ontwikkelteam voor een nieuw product. Dan belt er een journalist en ben ik daar druk mee. Ik ben een bouwer en vind het interessant om voor een organisatie te werken met een duidelijk maatschappelijk doel, maar die óók hele concrete producten en fondsen voert.

Ambitieuze plannen slagen als je goed weet samen te werken

Ik begon bij SVn als adviseur PR & Communicatie. De afdeling groeide waardoor er iemand nodig was als meewerkend voorvrouw, daarna werd ik teammanager. Inmiddels heb ik me als stakeholdermanager gespecialiseerd en ben ik breder bezig.

Ambitieuze plannen slagen als je goed weet samen te werken: dat geldt binnen SVn, maar zeker ook daarbuiten. Gelukkig wordt dit steeds vanzelfsprekender. Ik lever daar met veel plezier mijn bijdrage aan.