Liesbeth Rooijmans

Teammanager Marketing en Communicatie

Bij SVn werken veel mensen met een financiële achtergrond. Ik heb een politieke/overheidsachtergrond en vind het heel leuk om met mijn collega’s samen te werken en de facetten overheid en financiën samen te smelten.

De afwisseling in mijn werk is het leukst. Soms ben ik een paar weken heel druk in een ontwikkelteam voor een nieuw product. Of er moet nagedacht worden over het nieuwe jaarplan van een fonds. Dan belt er een journalist en kun je daar zo een dagdeel mee bezig zijn.

Teamwork makes the dream work.

Ik ben een bouwer en vind het interessant om voor een organisatie te werken met een duidelijk maatschappelijk doel, maar die óók hele concrete producten en fondsen voert. Ik begon bij SVn als adviseur PR & Communicatie. De afdeling groeide waardoor er iemand nodig was als meewerkend voorvrouw. Voor mij een mooie gelegenheid om door te groeien naar Teammanager Marketing en Communicatie.

Ambitieuze plannen slagen als je goed met elkaar weet samen te werken: “teamwork makes the dream work!" is niet voor niets het motto van Disney. SVn is de afgelopen jaren enorm doorontwikkeld. Onze materialen zijn, vergeleken met een paar jaar geleden, flink verbeterd. Ook onze nieuwe website is een grote sprong voorwaarts. SVn staat open voor veranderingen, er is veel enthousiasme om continu te verbeteren. Komend jaar gaan we nóg verder digitaliseren, dat gaat ook lukken!