Medewerker Bijzonder Beheer

Stichting Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse gemeenten (SVn) zoekt een energieke

Medewerker Bijzonder Beheer (40 uur)

die wil werken in een betekenisvolle omgeving

Wie zijn wij?

Stichting Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse gemeenten (SVn). Dagelijks werken we met ruim 100 collega’s met enthousiasme aan maatschappelijke thema’s op het gebied van volkshuisvesting, energietransitie en de verduurzaming van Nederland. Wij bieden financieringsoplossingen die maatschappelijke waarde helpen creëren. We doen dat samen met o.a. gemeenten, provincies en overige partners. Misschien ken je ons van de Starterslening, het BNG Duurzaamheidsfonds of de Europese JESSICA fondsen. Maar we doen veel meer!.
Op https://www.svn.nl/over-ons/ons-verhaal/ lees je meer over SVn.

SVn heeft geen winstdoelstellingen. We hebben een goede reputatie en netwerk bij nationale, provinciale en gemeentelijke overheden en marktpartijen. We opereren daar waar gewenste ontwikkelingen niet vanzelf tot stand komen of onvoldoende snel gaan. Door de juiste marketing & communicatie middelen in te zetten, zorgen wij samen met onze partners dat we onze klanten bereiken.

De afdeling Operations is binnen SVn verantwoordelijk voor het in acceptatie nemen en beheren van financieringen. Het team Beheer binnen Operations is onder meer verantwoordelijk voor het verwerken van declaraties, het openen en beheren leningen, een deel van de financiële administratie en achterstandsbeheer.

In dit team is plaats voor een

Medewerker Bijzonder Beheer (fulltime)

Wat ga je doen?

 • Proactief beheren van achterstanden, analyseren van de achterliggende problemen, toewerken naar een duurzame oplossing en monitoren van gemaakte afspraken met debiteuren;
 • Afstemmen van beheertrajecten met de NHG of contractpartij;
 • Begeleiden en behandelen en indienen van verkopen met tekorten;
 • Behandelen aanvragen met betrekking tot gedeeltelijk royement, rangwisseling, ontslag hoofdelijke aansprakelijkheid en overige klantvragen;
 • Controles en correcties op de leningenportefeuille;
 • Beheren van de rekeningen-courant;
 • Meewerken aan informatievoorziening aan deelnemers door rapportages; en
 • Onderhouden van direct klantcontact samen met alle andere Operations-collega’s.

Wie ben jij?

Je bent pro-actief, zelfstandig, zorgvuldig en in staat een bijdrage te leveren aan de doelstellingen van de afdeling. Je bent communicatief sterk, kunt makkelijk samenwerken, klantgericht en je bent in staat te reflecteren op je eigen gedrag. Je vindt het leuk om de diepte in te gaan en bent nieuwsgierig naar de details. 

Daarnaast heb je een HBO opleidingsniveau aangevuld met relevante WFT opleidingen (Basis, hypothecair en consumptief) en beschikt over goede vaardigheden in Excel. Kennis van Power BI is een pré.

Wat bieden wij?

 • Een professionele, informele sfeer, waarin je je flink kunt ontwikkelen
 • Ruimte voor initiatief, vernieuwing, verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
 • Goede arbeidsvoorwaarden
 • Een fijn kantoor in Amersfoort dat goed bereikbaar is met het openbaar vervoer
 • Momenteel werken we nog veel thuis. Ook in de toekomst blijft de mogelijkheid bestaan om deels vanuit huis te werken

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie over SVn op onze website www.svn.nl. Voor meer informatie over de functie, onze organisatie of andere zaken neem dan contact op met Marijke Tepper, Teammanager Operations (tel. 06-36191946) of Bertine van Dijk, HR manager (tel. 06-82679895).

Solliciteren?

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Mail je motivatie en CV naar humanresources@svn.nl.