HR Adviseur

SVn zoekt een energieke

HR Adviseur (32-40 uur)

die wil werken in een betekenisvolle omgeving

Team HR

Binnen SVn staat continue ontwikkelen en verbeteren centraal. We geloven dat dit tot meer en betere resultaten leidt en dus tot meer (maatschappelijke) impact. Daarnaast geloven we dat succesvol samenwerken tot meer (werk)plezier voor iedereen leidt. Tegen deze achtergrond adviseert het HR team managers en medewerkers binnen SVn over alle HR-gerelateerde onderwerpen, zoals in-, door- en uitstroom, maar ook op het gebied van communicatie en cultuur. Door groei van onze organisatie is er in het HR team, dat nu bestaat uit een HR assistent en een HR manager, plaats voor een HR adviseur.

Wat ga je doen?

Het HR team binnen SVn is verantwoordelijk voor alle HR gerelateerde onderwerpen binnen de organisatie. Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden zijn daarbij:

 • Samen met de organisatie beoordelen welke HR-diensten en -producten kunnen helpen bij het behalen van de bedrijfsdoelstellingen.
 • Verantwoordelijk voor het leiden, implementeren en evalueren van diverse HR-projecten voorkomend uit deze inventarisatie. Momenteel werken we aan het implementeren van hybride werken & reizen, het verbeteren van onze arbeidsmarktcommunicatie en onboarding en het actualiseren van het proces voor performancemanagement.
 • (Pro-actief) adviseren van managers en medewerkers over alle voorkomende HR-onderwerpen
 • Ondersteunen van managers en medewerkers bij uitvoering van de HR-processen, zoals recruitment, performancemanagement en learning & development

Wie ben jij?

Je bent een positief ingestelde en allround HR adviseur die impact wil maken en weet door te pakken. Je wordt blij van verandering en staat in de startblokken voor het meedenken en meekrijgen van de organisatie naar een volgende fase. Je bent proactief en kunt je goed inleven in anderen. Je hebt een hoog arbeidsethos en beschikt over organisatiesensitiviteit. Je bent zowel service- als resultaatgericht. Je houdt ervan om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

Daarnaast beschik je over:

 • Afgeronde HBO opleiding
 • 5 tot 7 jaar relevante werkervaring als HR adviseur of soortgelijke functie
 • Ervaring met het werken in projecten

Wat bieden wij?

 • Een betekenisvolle omgeving waar je met enthousiaste en gedreven collega’s samen echt impact kan maken in Nederland
 • Een professionele, informele sfeer, waarin je je flink kunt ontwikkelen
 • Ruimte voor initiatief, vernieuwing, verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
 • Mogelijkheid tot thuiswerken
 • Een fijn kantoor in Amersfoort dat goed bereikbaar is met het openbaar vervoer
 • Goede arbeidsvoorwaarden waaronder een keuzebudget voor aankoop van extra vrije dagen

Wie zijn wij?

SVn is een onafhankelijke financiële instelling zonder winstoogmerk. SVn staat voor duurzaam financieren met een hoog maatschappelijk rendement. We hebben een goede reputatie en netwerk bij nationale, provinciale en gemeentelijke overheden en marktpartijen. Door de juiste marketing & communicatie middelen in te zetten zorgen wij samen met deze partners dat we particulieren en bedrijven bereiken.

Dagelijks werken ruim 130 collega’s met enthousiasme aan maatschappelijke uitdagingen in de gebouwde omgeving, zoals de verduurzaming van Nederland en de woningmarkt. Wij bieden financieringsoplossingen met maatschappelijke impact. We doen dat samen met gemeenten, andere overheden en overige partners. Onze ambitie daarbij is om de sparringpartner nr. 1 te zijn. Je kent ons onder meer van de Starterslening, het BNG Duurzaamheidsfonds en de Europese JESSICA fondsen. Ook bieden we bijvoorbeeld financieringsoplossingen voor woningcoöperaties, hebben we samen met NHG aan een garantieregeling voor kleine VvE’s gelanceerd en zijn we fondsmanager van het realisatiefonds, een samenwerking met EnergieSamen, ASN, Triodos en Rabobank. Onze belangrijkste werkterreinen zijn volkshuisvesting, energietransitie en stedelijke vernieuwing. Bekijk ons verhaal op deze link.

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie over SVn op onze website www.svn.nl. Voor vragen over de functie, onze organisatie of andere zaken neem dan contact op met Bertine van Dijk, HR manager via tel. nr. 06 82679895. Je sollicitatie kun je richten aan humanresources@svn.nl.