Nieuws

Nieuws / 29-09-2020

Ben of ken je een woonstarter? Ga naar de online starterscafés

Het is de Week van de Starter. Dé week op je kennis over huren of kopen van een woning op te krikken. Droom jij van een eigen woning? Informeer jezelf! Bezoek de website www.startenopdewoningmarkt.nl en de online starterscafés.

Online-starterscafés

SVn organiseert samen met Floqz en de Hypotheekshop een aantal online starterscafés. 

Aanmelden kan via https://floqz.nl/geplande-woonevents/

 

Wanneer? Hoe laat? Waar?

Het starterscafé is online van 19.30-21.00 uur.
Het kost je alleen tijd. Dat is de investering waard toch! Je ontmoet in korte sessies woonexperts van de Hypotheekshop, makelaars, woningcorporaties, SVn (Starterslening) en de overheid.

  • Dinsdag 29 september is het online starterscafé Zevenaar
  • Woensdag 30 september is het online starterscafé Montferland
  • Donderdag 1 oktober is het online starterscafé Limburg i.s.m. de gemeente Weert en woonpartijen uit Weert, Venlo en Roermond.
  • Op maandag 5 oktober is ook een online woonevent voor starters en andere woon geïnteresseerden in Amersfoort.

Informeer jezelf

De Week van de Starters wordt georganiseerd door het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties en 10 woonpartijen. Het is voor starters lastig om in de huidige woningmarkt een passende woning te vinden. Het woningaanbod is beperkt en de concurrentie groot. Om starters beter te ondersteunen bij het zoeken naar een eerste koop- of huurwoning is de website www.startenopdewoningmarkt.nl gelanceerd en zijn er allerlei interessante activiteiten. Grijp je kans en informeer jezelf!